Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AM advocatuur
AM advocatuur - 01-03-2018 10:23:59
Geldzaken & Recht

Infomedics

Als niet wordt ingestemd met een andere betalingsregeling, dan moet u inschatten wat het risico is als u niet betaalt zoals zij willen. u kunt dan geconfronteerd worden met buitengerechtelijke incassokosten. dat kan pas als u een brief heeft gehad waarin staat dat u binnen 14 dagen na ontvangst van die brief moet betalen en als u dat niet doet, dat u dan buitengerechtelijke incassokosten verschuldigd bent ter hoogte van bedrag x. 

het is het belangrijkst dat u aantoont dat het geld echt wel gaat komen. probeer te voldoen aan de betalingsregeling en als dat echt niet lukt, betaal dan maandelijks in ieder geval wat u kunt. op zich gaat een bedrijf niet zo snel juridische stappen ondernemen als duidelijk is dat u wel het volledige bedrag gaat betalen. dat kost hen ook veel teveel geld.