Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 01-03-2018 11:48:59
Huishouden & Energie

Zwarte schimmel in huurwoning wegend enkel glas

een specialist heeft naar het vochtprobleem gekeken en heeft geconstateerd dat dit enkel op te lossen is door het enkelglas in mijn woning te vervangen voor dubbelglas.

bij enkelglas komt er  sneller vochtaanslag op de ramen en dat moet, in de koude periode,  dagelijks even worden weggehaald, waardoor schimmelvorming etc. wordt voorkomen.
bij dubbelglas is de kans op deze schimmelvorming veel minder, maar ook dan moet er als de ramen nog wel vochtig worden het vocht dagelijks worden weggehaald.
u kunt uiteraard bij uw verhuurder plaatsing van dubbelglas aanvragen en waarschijnlik heeft u niet alleen dit probleem, maar hebben uw buren er ook last van.
inventariseer bij uw buren of zij ook deze klacht hebben en trek gezamelijk op naar de verhuurder, des te meer klagers des te groter de kans op succes.