Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Eugh
Eugh - 02-03-2018 13:09:13
Winkels & Webshops

Albert heijn vindt discriminatie ok?

Wow wat een reactie....

ik ben net nog boodschappen wezen doen bij een andere supermarkt en had al boodschappentassen bij me toen ik de winkel in ging. daar vonden ze het helemaal niet nodig, dat ik met mijn boodschappentas bij de kassa moest laten. 

natuurlijk zijn er boeven in allerlei kleuren. natuurlijk moet een winkel voorzichtig zijn. maar als een klant kassabonnen laat zien, zelfs bij dezelfde kassa terug gaat om aan te tonen dat ze opnieuw de winkel in is geweest en dan alsnog als een dief wordt aangehouden.... dat vind ik wel wat overijverig.

of het discriminatie is...? ik ken genoeg andere mensen die in de buurt van deze supermarkt wonen, die allen beamen dat het personeel meer let op "verdachte buitenlands uitziende klanten". ze zullen natuurlijk in de winkel zelf dit ontkennen. wellicht is het toeval dat ze de ene persoon wel aanspreken en de andere niet. wellicht een inschattingsfout van de medewerker. de inschattingsfout dat een donkere oude dame zelfs met 2 kassabonnen als bewijs van al haar aankopen, alsnog als een dief wordt gezien. ze hoefde namelijk niet meer terug te komen.... jammer... maar ja...

het klopt dat ik mijn klacht bij ah.nl in kan dienen en ook via klacht.nl heb ik dit gedaan. maar het zal wel niet serieus genomen worden...