Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

To
Tom- Nijmegen - 03-03-2018 17:29:42
Huishouden & Energie

Oplichting door nuon

Een collega van mij vertelde onlangs dat hij even voor nuon sales force heeft gewerkt. hij was net afgestudeerd en dit was zijn eerste baantje.
hij vertelde dat nuon een apart sales bedrijfje inhuurt dat dan door gaat als nuon sales force, hij werkte dus niet direct via nuon. hij kreeg verder wel alles van de nuon. een nuon-jas, een nuon-badge voor ligitimatie, nuon-tablet, mobieltje.....alles wat maar nuon uit kon stralen.

na een paar weken had hij het wel gezien daar omdat hij er een slecht gevoel bij kreeg. hoe dat komt?? hij kreeg duidelijke instructies om mensen te misleiden, mooie aanbiedingen voorspiegelen die achteraf, als je er aan vast zit, een stuk minder gunstig zijn. voor elke klant die hij binnen sleepte kreeg hij provisie.
tsja dat is een manier van werken dat moet je maar liggen.