Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 07-03-2018 18:02:14
Computers & Telefonie

Update windows 10

Windows en vooral ook windows 10 moet nog steeds zo nu en dan opnieuw opgestart worden, zeker in dit soort gevallen.met opnieuw opstarten gebruikt windows geen hybernation en maakt windows een initiele start, waarbij verschillende zaken gereset worden.
klik op start, aan/uit en klik op opnieuw opstarten, dus niet klikken op afsluiten en daarna weer aanzetten!

als windows echt niet wil draaien op een bepaalde computer, overweeg dan deepin, ubuntu linux mint, zorin os, of peppermint (met ice).
deepin is ziet er heel goed uit, werkt ook heel goed en is, net als de andere distributies, zeer eenvoudig te installeren.
deepin is van chinese makelij en de andere linux distributies zijn misschien nog iets veiliger en/of minder belastend voor de processor en het geheugen.
peppermint heeft aanbevolen softwarepakketten, waarin meerdere toepassingen zijn opgenomen en heeft keuze uit diverse mooie thema's.

linux vereist wel enige gewenning. persoonlijk vind ik deepin nog het gemakkelijkst om aan te wennen, zeker als je al een beetje kennis van android hebt.