Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

snippa_x_killa
snippa_x_killa - 08-03-2018 17:16:55
Elektronica & TV

Lg en tvreus....

Beste ariejun,

de oled tv 55 inch e6 van lg die u heeft gekocht wordt verstaan onder grijs import. dit houd in dat garantie voorwaarden anders zijn dan die van officiele dealers en uw tv dus niet wordt gerepareerd of door een bedrijf dat lg niet heeft goedgekeurd. 
tv reus is eigenlijk wettelijk verantwoordelijk voor het repareren van uw tv, maar dat hebben ze volgens u nog niet laten doen laat dit ook meteen een les zijn om niet via online winkels zoals tv reus uw spullen te kopen er zijn geen vestegingen waar u verhaal kunt doen en als u een klacht heeft of om een andere reden contact met hen wil opnemen kan dit alleen via mail en telefonie.
en heeft u niet ook geprobeerd om wat informatie op te zoeken op de site of feedback van klanten?
dat is er ook niet!!!
mijn advies voor je is dus gewoon voor de volgende keer via een officiele dealer een dure aankoop te doen zoals een oled tv.
dus helaas ariejun heb je pech en zit je vast aan een kapotte tv.

veel succes.