Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 08-03-2018 23:57:04
Auto & Vervoer

Suzuki alto airbag klapt spontaan open.

Lees eens bij de verschillende berichten over spontaan ontploffende airbags op internet: https://www.google.nl/search?q=spontaan+ontploffen+airbag+susuki&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=iruhwttxdpt98wfnxrpydg" target="_blank">https://www.google.nl/search?q=spontaan+ontploffen+airbag+susuki&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=iruhwttxdpt98wfnxrpydg.
ik lees nergens dat die vergoed worden bij een wat oudere auto. fabrieksfout bij een oudere auto lijkt me niet, dan was dit al veel eerder gebeurd. misschien is wel op een eerder moment over een bult of zo gereden en dat die airbag toen niet direct ontploft is.
jammer dat u geen rechtsbijstandsverzekering heeft. tegelijk las ik ook ergens dat ook die verder niets kunnen doen, d.w.z. geen gelijk voor de klant bereikten.
wat u moet doen moet u zelf beslissen. als u niet langer zonder auto wilt dan maar betalen, maar misschien valt over de reparatieprijs te onderhandelen.
u zou anders nog eens op een forum van susuki, of op het forum problemcar dit nog eens kunnen voorleggen. en bijv. ook of u dit voordeliger zou kunnen laten doen bij een bedrijf dat in deze zaken gespecialiseerd is, dus zonder tussenkomst van de dealer. u kunt uw auto ook niet oeverloos bij de dealer laten staan. u heeft geen opdracht gegeven voor reparatie (en de betaling daarvan), dus daarom zult u wel geen leenauto hebben gekregen. een leenauto krijg je ook niet wekenlang, maar voor een paar dagen reparatietijd.