Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

riavalk1956
riavalk1956 - 09-03-2018 02:28:54
Vakantie & Reizen

Park plus parking schiphol


cheap-parking - cheap parking? onbetrouwbare dieven
https://www.parkerenbijvliegvelden.nl/reviews/cheapparking/40272-cheap-parking-onbetrouwbare-dieven.php" target="_blank">
 


18 januari 2018 geschreven door: https://www.parkerenbijvliegvelden.nl/ip.php?id=40272" target="_blank">dick(man)

 

review:
bij terugkomst vraagt mijn navigatie/radio om de kaart te controleren. nu ga ik niet midden in de nacht op een parkeerterrein kijken of mijn kaart moet worden geupdate.

paar dagen later (vraag kwam steeds terug) dan maar eens doen. toen bleek dat de geheugenkaart achterstevoren in mijn navigatie was gepropt. kaart kapot en navigatie onbruikbaar. schade een dikke € 200,--. dus mailen. gelijk aangegeven dat mijn parkeergeld (euro of 2) ook verdwenen was.

reactie van de heer garritsen? bewijst u het maar!

nou parking 3 op schiphol is net zo duur en met de gratis bus net zo makkelijk. en je hoeft je sleutels niet af te geven.


sterke punten:
liegen, bedriegen, stelen, beschadigen en ontkennen!


zwakke punten:
dat er dieven en leugenaars werken


dick beveelt cheap-parking niet aan bij vrienden/bekenden