Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 09-03-2018 08:47:15
Geldzaken & Recht

Microsoft en rabobank weigeren ongeautoriseerde betalingen terug te geven.

Hallo vjs , 

zijn ouders nog altijd verantwoordelijk voor de activiteiten en aankopen van hun kinderen?

ja. in rubriek 4(a)(iii) van de microsoft-servicesovereenkomst wordt bepaald dat ouders verantwoordelijk zijn voor het gebruik van microsoft-accounts, skype-accounts en services door hun minderjarige kinderen, met inbegrip van eventuele abonnementskosten en aankopen. een aantal van onze services moet worden betaald, zoals apps en games die beschikbaar zijn via onze app stores van windows, xbox of office, outlook.com zonder advertenties, extra opslagruimte op onedrive of een consumentenabonnement op office 365. microsoft-gezin biedt ouders oplossingen om inzicht te krijgen in het gebruik van apparaten door hun kinderen en om grenzen te stellen. ga voor meer informatie over microsoft-gezin naar het https://account.microsoft.com/family" target="_blank">gezinsdashboard. 

rubriek 4a (iii) 



iii. kinderen en accounts. door u aan te melden, verklaart u dat u meerderjarig bent volgens de normen van het land waar u woont, of geldige toestemming hebt van een ouder of voogd om te zijn gebonden aan deze voorwaarden. indien u niet weet of u meerderjarig bent volgens de normen van het land waar u woont, of dit artikel niet begrijpt, mag u geen microsoft-account maken voordat u uw ouder of wettelijk vertegenwoordiger om hulp en toestemming hebt gevraagd. indien u ouder of voogd bent van een minderjarige die een microsoft-account maakt, aanvaarden u en de minderjarige deze voorwaarden en stemmen hiermee in en bent u verantwoordelijk voor het toezicht op uw minderjarige tijdens het gebruik van het microsoft-account of de diensten, waaronder aankopen, ongeacht of het account van de minderjarige al is geopend of later wordt gecreëerd 

bron : microsoft.com