Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 09-03-2018 09:29:52
Geldzaken & Recht

Microsoft en rabobank weigeren ongeautoriseerde betalingen terug te geven.

Een minderjarige mag zelfstandig geen aankopen doen. echter kan een minderjarige ook geen creditcard hebben. de verkoper mag er dus van uit gaan dat de aankopen of door een volwassene zijn gedaan, danwel met toestemming van een volwassene.
u hebt zelf de keuze gemaakt om uw creditcard gegevens te bewaren. die keuze kan niemand aangerekend worden, alleen aan u. gevalletje helaas en een dure les.

een andere les is om uw rekeningafschriften na te kijken. als er al 2 maanden geld afgeschreven wordt zonder dat u het merkt hebt u of geld te veel, of u let nergens op. stel een alert in bij uw creditcard en kijk sowieso maandelijks de factuur na. let ook op wat er afgeboekt word van uw rekening, dan hoeft het geen maanden te duren voordat iemand anders u moet wakker schudden.