Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 09-03-2018 14:16:05
Auto & Vervoer

Bij annulering vlucht autohuurkosten terug?

Hallo sjaak drijver , 


wat zijn de kosten wanneer ik wil annuleren?

dit hangt ervan af of u een annuleringsverzekering heeft afgesloten tijdens het boeken.

annuleringsverzekering

als u deze tijdens het boeken heeft afgesloten, dan is het mogelijk om kosteloos te annuleren tot het tijdstip van ophalen.

geen annuleringsverzekering

• indien u de reservering minimaal 48uur vóór de ophaaltijd annuleert, dan zal het vooruitbetaalde bedrag volledig terug gestort worden.
• indien u de reservering annuleert binnen 48 uur vóór de ophaaltijd wordt het vooruitbetaalde bedrag niet teruggestort.
• indien de boeking binnen 72 uur voor de start van de huurperiode is gereserveerd en geannuleerd, wordt de aanbetaling verrekend als annuleringskosten.
• mocht u de huurauto niet hebben opgehaald en ons hierover ook niet hebben geïnformeerd, kunnen de annuleringskosten oplopen tot 100%.

bron : holidaycars.com