Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vd
vdlieuw - 09-03-2018 14:22:09
Auto & Vervoer

Bij annulering vlucht autohuurkosten terug?

Stel dat u op internet een advertentie ziet van een mooi overhemd, u gaat naar de winkel
en jammer, jammer al uitverkocht. claimt u dan bij de winkelier ook uw parkeerkosten, evt autokosten, onderweg nog even een biefstukje gegeten, het nemen van een vrije middag enz., denk het niet.
de vliegtuigmaatschappij heeft geen bemoeienis en/of verantwoordelijkheid hoe u van huis naar de luchthaven komt, u kunt er wel een dure stijl op na houden door met een prive helicopter naar de luchthaven te komen.
de verantwoordelijkheid van de vliegmaatschappij vangt aan bij het inchecken, als er een vlucht wordt geannuleerd dan zou het heel klantvriendelijk zijn als de maatschappij uw ticket omboekt, geld teruggeeft of een andere vorm van compensatieĀ geeft maar dat gaat alleen om de vlucht en dus niet voor het vervoer van huis naar de luchthaven, de genuttigde consumpties enz.