Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sariah - 09-03-2018 15:10:44
Geldzaken & Recht

Microsoft en rabobank weigeren ongeautoriseerde betalingen terug te geven.

goedendag 


 


ondanks dat de overige forum leden gelijk hebben vind ik het niet aan een ander om u te veoordelen met botte reacties.


ik heb het 1 keer meegemaakt, waarbij mijn moeder mijn neefje achter een spel liet die via mijn account liep en waarbij hij ook fiches had gekocht.


nu moet ik wel eerlijk er bij zeggen, het ging om een veel lager bedrag en om een  bedrijf die veel eerlijker en beter klant gericht is, want laten we eerlijk zijn, microsoft is een schoftig bedrijf,( ervaringen zijn er genoeg over te spreken , dus ik roep niet zomaar wat ).


het bedrijf waar ik dit meemaakte was een amerikaans bedrijf die super klantvriendelijk is.


de enige tip die ik u kan geven is probeer nogmaals in contact te komen met microsoft en probeer coulance te vragen desnoods een tegemoetkoming in het bedrag.


een bedrijf kan zich namelijk ook wel dondersgoed voorstellen dat u geen aankopen van 900 euro in een paar maanden doet.


met die logica had ik namelijk ook het amerikaanse bedrijf benaderd en gevraagd of er een oplossing mogelijk was en ze hebben het volledige bedrag retourgestort, omdat dit een foutje is geweest.


in mijn historie zagen ze namelijk ook dat ik dit soort aankopen niet deed en tevens was ik niet ingelogd in mijn account ten tijde dat dit gebeurde. de meeste games kun je namelijk offline spelen, maar toch aankopen doen in de game zelf ( blijkt ).


veder kan ik u adviseren om van te voren goed na te gaan wat voor spellen u koopt en om automatische logins te vermijden. ook kan ik u adviseren om bepaalde games niet via microsoft te kopen. we weten allemaal hoe hackgevoelig microsoft producten zijn. u kunt beter een account bij steam aanmaken, waar ze ook genoeg spellen hebben en een goede account beveiliging op zit of pc spellen via winkels halen waar geen account voor nodig is.


onderstaande zou u ook nog kunnen uitvoeren,zodat uw account gegevens niet automatisch wordt onthouden. ik hoop dat u er doorheen komt, anders zou ik toch proberen om via via een tegemoet koming te krijgen, want we kunnen allemaal wel zeggen eigen schuld , dikke bult. feit blijft  dat ook zij in gebreke zijn en geen betere bescherming hier tegen aanbieden en zich zo opstellen. 


 


another thing i recommend is making sure that your computer's browser isn't set up to remember your sign in information. you can disable this feature in chrome by following these steps:



open chrome.
click on settings.
select show advanced settings.
scroll down to the privacy heading and make sure the checkbox next to enable phishing and malware protection is checked.
scroll down to passwords and forms.
uncheck the box next to offer to save passwords i enter on the web.
close the settings tab.