Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 09-03-2018 20:50:49
Winkels & Webshops

Waarom geen garantie?

Hallo beloe , 

garantie:


voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, dan bieden we u zo snel mogelijk een passende oplossing. afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.


naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. de fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de documentatie van het artikel. 

reparatie kosten : 

voor vragen over reparatie(kosten) raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant. de fabrikant heeft vaak de meest up-to-date-oplossingen voor kleine en grote problemen. in de handleiding of op de website van de fabrikant vindt u doorgaans snel een oplossing.



bron : keukenconcurrent.nl 

u heeft inmiddels een klacht geplaatst op trustpilot / en keukenbrochuresaanvragen .

https://nl.trustpilot.com/review/www.keukenconcurrent.nl" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/www.keukenconcurrent.nl 

https://keukenbrochuresaanvragen.nl/ervaring-keukenconcurrent/" target="_blank">https://keukenbrochuresaanvragen.nl/ervaring-keukenconcurrent/