Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 13-03-2018 12:21:30
Garantie & Verzekeringen

Levensverzekering niet te vinden?

Ik neem aan dat het hier gaat over sommenverzekeringen die tot uitkering komen als de verzekerde overlijdt. in de volksmond begrafenis verzekering genoemd. 

als die verzekeringen van uw vader en moeder tegelijkertijd afgesloten zijn, hebben zij wellicht een opvolgend polisnummer. u schrijft dat één verzekering niet bekend is bij reaal. betekent dat, dat u de andere polis wel hebt, of heeft alleen reaal die boven water kunnen krijgen?
ook schrijft u dat tot en met 2007 premie betaald is. 

ongetwijfeld zullen uw ouders de bankafschriften van dat jaar niet meer hebben, maar wellicht weet uw vader nog of die premie jaarlijks of met een andere periode betaald werd en of dat met een automatische incasso ging. dan kan uw vader misschien bij de bank een afschrift opvragen van die periode, zijn wel kosten aan verbonden. 

maar dan is het bestaan van die polis aan te tonen.

bij het kifid bent u vooralsnog aan het verkeerde adres, want daarvoor hebt u echt een polisnummer nodig.

ik neem aan dat u met assurantieadviseur de tussenpersoon bedoelt. dat moet dan wel een “nieuwe” zijn, want de bij de oude moeten die polissen in het systeem staan.