Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Op
Opelmokka1 - 13-03-2018 15:34:09
Garantie & Verzekeringen

Levensverzekering niet te vinden?

Hallo,

bedankt voor jullie antwoorden. om het kort te houden: ik heb inderdaad een polisblad van mijn moeder alsook van mijn vader, met opeenvolgende polisnummers!.... ik kan uit de tekst opmaken dat bij overlijden direct 3500,- ( gulden ) wordt uitgekeerd. beide polissen zijn gestuurd naar reaal en ook tussenpersoon. en van beide nog geen reactie hierop gekregen. mocht er niets worden uitgekeerd vanwege verloop dan had men toch op zijn minst dit kunnen mededelen!
zelf heb ik bijv. voor mijn vrouw en mij bij zwitsers leven een verzekering lopen die loopt tot 2023. wij krijgen dan een uitkering die vaststaat, maar mocht een van ons beiden voor eindatum overlijden dan weten wij wat de uitkering zal zijn, dit staat duidelijk vermeld op deze polis.....en dit stukje tekst tref ik nergens aan op de polissen van zowel mijn moeder als vader.

ik zal voor zekerheid eens kijken op achterzijde van de polisbladen, hierop staan de voorwaarden vermeld. dan kom ik hier nog eens op terug middels een berichtje...zal ik dan doen donderdag a.s

groetjes,

chris, heerlen