Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 14-03-2018 18:08:10
Auto & Vervoer

Kia niro problemen motormanagement


door schilder55 14 mrt. 2018 om 17:39 
antwoorden / 1 vragen


het blijft wel een ergenis om telkens maar weer naar de garage te rijden en dat je de auto dan weer een week kwijt bent! en zo een aantal keren!

in de afgelopen vijfmaanden heeft de auto, zo ik meen te begrijpen, meer bij de garage gestaan dan dat u er plezier van hebt gehad.
ergernis ten top lijkt mij, maar voor een kleine tweeduuzend bent u van het hele gedoe af en kunt u mogelijk gaan genieten van een nieuw en jonger speeltje.
maar zoals zo vaak, "wie recht heeft zal recht halen" ook als hij er uiteindelijk alleen maar slechter van wordt. ;-))

een aantal jaren geleden kocht ik een nieuwe vw passat en die fibreerde nog erger tijdens het rijden als een daf 55 met jaratel aandrijving. de auto is bij de dealer, de importeur en de techneuten van de anwb geweest en allen tasten in het duister naar de oorzaak van het probleem.
na 7 mnd. met de dealer, onlangs mijn garantie recht, een mooie inruilovereenkomst gesloten en een nieuw exemplaar gekocht, waar ik nog steeds en tot volle tevredenheid mee rij. 
de fibrator vw is teruggegaan naar de fabriek.
soms stijgt je verstand en gevoel uit boven je rechtsgevoel en maak je een, voor jezelf, verstandige keuze.

uw probleem en uw keuze, meer ga ik er niet over zeggen.    succes.