Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron503 - 16-03-2018 13:29:35
Auto & Vervoer

Fiets accu

De actieradius is van veel factoren afhankelijk zoals weersgesteldheid, het af te leggen traject en het gewicht van de fietser ansich. in theorie zal die 45 km actieradius wel haalbaar zijn maar in de praktijk is die actieradius niet te halen want het gewicht van de berijder en bagage in de eventuele fietstassen zijn van invloed op de actieradius. als de berijder zeg 100 kilo weegt en sleept ook nog wat bagage in de eventuele fietstassen mee dan moet de motor op vol vermogen veel harder aan het werk dan met een berijder die 70 kilo weegt en geen bagage meesleept.

off topic, in weze is een electrische fiets een fiets met elektrische trapondersteuning die bijgezet kan worden als dat nodig is en niet bedoeld om zo snel als mogelijk is van a naar b te geraken.