Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kc
kcdb - 16-03-2018 13:42:43
Vakantie & Reizen

Reis geboekt met verkeerd mail adres

Ja, de reisorganisatie had meer kunnen doen om u te informeren. maar zij maken zich er nu erg makkelijk vanaf. als uw e-mailadres fout was, maar uw adresgegevens correct dan hadden zij u moeten aanschrijven of even telefonisch contact met u op moeten nemen. dat hebben zij verzuimd. iedereen kan een fout maken, u ook, maar er moet wel een faire kans geboden worden om uw gemaakte fout binnen redelijke termijn te herstellen. die kans is u niet geboden.

had de reisorganisatie kunnen weten dat uw e-mailadres fout was? ja, als het foute e-mailadres een niet bestaand e-mailadres is wel. als je een email stuurt naar een niet bestaand e-mailadres dan komt de verstuurde email binnen luttele seconden terug. de verzender van de email weet dan dat er in het e-mailadrres iets fout zit. dan kun je op een andere wijze met de geadresseerde contact op proberen te nemen. u kunt dat zelf controleren. stuur zelf een email naar dat foute e-mailadres en wacht of de verstuurde email terugkomt of niet. komt deze terug dan heeft u het bewijs in handen dat de reisorganisatie het daarbij heeft gelaten, sterker nog er niets mee heeft gedaan en bij herhaling in dezelfde fout is gevallen. print deze teruggekomen email uit, dat is uw bewijs zwart op wit.

schrijf  de reisorganisatie daarover aan en stel ze in gebreke. komt het eventueel tot een civiele rechtzaak dan kunt u aantonen dat de reisorganisatie in gebreke gebleven is om op een andere manier, die wel goed was en waarvan zij ook over de gegevens beschikten, contact met u op te nemen.