Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hi
hillie_1 - 16-03-2018 21:53:18
Huishouden & Energie

Ik altijd geschat met energie, nu hele hoge rekening van nle

héél véél mensen hebben tegenwoordig een héél druk bestaan! dat neemt niet weg dat al deze mensen hun verplichtingen maar mogen gaan verzuimen, waaronder in dit geval meterstanden opgeven!! ( een kwestie van een paar minuutjes om dat te realiseren!!).  


( citaat ), geen idee wat ik nu moet....?


tja, je kan natuurlijk nu de ballen omhoog gaan gooien en op de verjaring gaan gokken! dan betalen wij,  ( de brave burgers!), als het jou lukt, uiteindelijk wel mee aan jou grove nalatigheid!


bij mij is er ook al jaren geen opnemer voor water en elektra geweest, maar geen haar op mijn hoofd denkt eraan om mijn meterstanden niet door te geven als ik er bericht van krijg om dit wel te gaan doen!!  m.a.w. een schatting van meterstanden is ook door nalatigheid van de consument! je krijgt immers een bericht van de leverancier om de standen op te geven! als je dit niet doet gaat er een schatting plaatsvinden!! eerlijk gezegd heb je zelf de ballen in handen gehad en door nalatigheid ze te pletter laten vallen!! dus neem je verantwoordelijkheid, ( ook ten opzichte van de maatschappij), en accepteer je eigen fouten!!!