Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 18-03-2018 15:12:21
Geldzaken & Recht

Administratiekosten

Voor enkele zaken lijken wel kosten in rekening gebracht te mogen worden voor de huurder. echter een eindinspectie hoe dan ook niet omdat die niet in het belang is van de nieuwe huurder maar voor de verhuurder om na te gaan of er geen schade is die op kosten van de vertrekkende huurder gerepareerd moeten worden. en een begininspectie is grote kolder. een huurder kan helemaal zelf aangeven of er zaken zijn die hem/haar niet bevallen.
en wat is het nut van ook een begininspectie als er een eindinspectie is? dat zou alleen zinvol zijn als er reden is om aan te nemen dat er in de tussentijd onbevoegd toegang is geweest en dat is dan ook voor de verantwoordelijkheid van de verhuurder.

zie: https://www.nvm.nl/hulpbij/huren/bemiddelingskosten" target="_blank">https://www.nvm.nl/hulpbij/huren/bemiddelingskosten