Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tijscolo - 19-03-2018 03:03:24
Winkels & Webshops

Waarom is wish zo goedkoop ? en hoe zit het met garantie ?

Je mist het punt. als je de kleine lettertjes ergens achterin een webpagina moet raadplegen vooraleer erachter te komen zit het bedrijf gewoon fout. ik koop italiaanse schoenen, dat staat met koeienletters op elke pagina waar je doorheen gaat met bestellen, en dan moet ik bevroeden dat ze uit azie komen? 

ik dacht dit te melden omdat kassa exact dit voorbeeld had de laatste aflevering met de postcodeloterij die ook zo gemeen doet... door pagina's aanbiedingen en advertenties struinen voor er ergens helemaal onderin in een zoekplaatje de tekst staat die je nodig hebt... niet toevallig zo ongeveer de enige letters niet in bold, niet onderstreept en in klein lettertype.

precies zo gaat het hier ook. ik heb het nu in 2 dingen gezien. om te beginnen bieden ze al iets aan wat niet aan te bieden valt. je ziet iets van ik zeg maar even 15 euro, je vindt alles goed, kleur maakt je niet uit. maar moet je wel kiezen dus je doet maar wat. dan is de prijs opeens 24 euro. je gaat terug en probeert dan maar een andere kleur. weer 24 euro. je probeert alle kleuren. de hele aanbieding van 15 euro is nergens te krijgen, het is puur bedrog. hetzelfde geldt met de douane, dat wordt werkelijk nooit ook maar naar gehint. het gaat er dus om dat zij mensen lokken terwijl ze drommels goed weten dat die in een val lopen. ofwel bij iets van net boven de 22 euro wat buiten de eu blijkbaar komt, dat verzwijgen ze op alle mogelijke manieren maar eerlijke handel zou zijn dat in bold en onderstreept te tonen, en de andere val is dat de aanbieding niet bestaat, maar je meteen op verdubbeling van prijs zit, dan komen er nog verzendkosten bij, en dan nog douane en uitklaring en wat al niet, leuk dingetje dan van 15 euro maar waar je in werkelijkheid 40 euro voor betaalt, de prijspakker van de week!