Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 20-03-2018 13:46:05
Elektronica & TV

Ziggo

@lpaard1981,

heb al jaren digitale tv, aleen niet van ziggo.
en inderdaad die straling daar moet je wel even aan wennen, maar je krijgt er wel veel meer energie van zodat je veel actiever wordt in je dagelijkse doen en laten. het is zelfs zo erg dat ik haast geen tijd meer overhoudt om tv te kijken.
heb wel last van overactieve rode oortjes, maar of dat ook iets met de straling van digitale tv te maken heeft, daar zijn de geleerden nog niet over uit. ;-))

maar even zonder gekkigheid, digitaal of analoog, uw tv is verbonden met het kabelnetwerk via een kabel van de huisaansluiting naar de tv en er is dus helemaal geen sprake van straling. 
en of u nu wilt of niet, u heeft alleen maar de keuze tussen twee mogelijkheden : 1/ simpelweg digitale tv. afnemen van ziggo. 2/ uw abonnement beëindigen om vervolgens naar een zwart scherm te gaan zitten staren.
je kunt de veranderingen niet tegenhouden en ook vara-kassa kan dat niet.
en omdat het geen zin heeft om aan een "dood paard" te gaan trekken kunt u maar beter met de ontwikkeling van deze tijd meegaan.

succes.