Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 23-03-2018 15:55:11
Vrije tijd & Tuin

Digitale kaarten evenement ruilen

Hoe verzint u het? dat kassa er aandacht op tv aan zou moeten besteden hoe kaarten door te verkopen? het moet niet gekker worden, en dat omdat u toevallig kaarten over heeft? of liever: niet wilt gaan? die niet weg wilt geven? en dat moeten ze dan speciaal voor u maar eens gaan doen?
gelukkig is er steeds meer controle op het doorverkopen en dat men gelukkig bijv. ook al niet meer met een doorverkochte kaart binnen kan komen.
het kan niet streng genoeg zijn, en het is ook nog niet streng genoeg.
doe kop of munt voor waar u heen wilt. overigens weet vrijwel iedereen dat je vaak vele maanden vóór een evenement tickets moet kopen. iedereen calculeert dan in dat er iets tussen kan komen en dat je je tickets dan in eigen kring weggeeft voor zover niet op naam enz. en dat ze  rechtstreeks gekocht.
u weet het leuk te bedenken. geef die tickets weg en stop met zeuren erover, het geld ervoor had u en heeft u uitgegeven, klaar.
de ontvanger kan misschien niet eens ermee binnen komen.
de regels van deze organisatie staan duidelijk vermeld op de website.
anders maar geen tickets voor wat dan ook meer kopen, of pas op het laatste moment.
overigens zult u vast ook niet gelezen hebben dat dit een forum is en dat u voor kassa onderaan deze pagina moet zijn.