Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 26-03-2018 13:08:44
Computers & Telefonie

Welke computer is de beste lenovo of hp

Je moet de computer niet alleen bekijken, maar ook proberen hoe het toetsenbord (en de muis) functioneert en aanvoelt, vooral als je gewend bent om blind te typen.
let bij het scherm (in het geval van een laptop) op voldoende helderheid, mat of glanzend (spiegelt), kijkhoek (blijft het scherm goed weergeven wanneer je het bekijkt van verschillende hoeken (links rechts omhoog omlaag).
let op de processor i3 of i5 of vergelijkbare amd, geheugen 8 gb en voldoende opslag (het beste is 128 gb ssd met 1 tb of meer hdd).
let op de capaciteit (wattuur of wh). kan de batterij wel of niet verwijderd worden. het kunnen verwijderen van een verwisselbare batterij kan een voordeel zijn.
bij twijfel de hp of de mooiste wat betreft uiterlijk en de computer met de langste of beste fabrieks-garantie periode.