Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 26-03-2018 16:42:11
Winkels & Webshops

Bankstel meubeloutlet helmond/tegelen gekocht maar geen levering

@yverhoeven: heb even nog niet de tijd om die dreigementen enz. van dit verschrikkelijke 'bedrijf' te lezen, maar laat je niet bang maken.
sla alle bedreigingen/beschuldigingen goed op (om zonodig te gebruiken bij een aangifte) en plaats je review opnieuw op google.
terechte klachten mogen altijd op het web geplaatst worden.  er was op @kassa al eerder een flutshop (geloof rijwielenshopje) die ook een koper bedreigde met van alles en nog wat als de review niet verwijderd werd. we hebben toen voor alle zekerheid nog advies gevraagd aan arnoud engelfriet, ict jurist.
misschien kun je het topic zelf vinden (moet echt weg) of misschien kan 1 van de anderen het even opzoeken voor je.

die simpele zielen hebben geen poot om op te staan, een rechter begint keihard te lachen als hij leest wat dit flutbedrijf meubeloutlet helmond eist.