Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Va
Van Leeuwen - 26-03-2018 19:09:42
Geldzaken & Recht

Zijn er meer nieuwe ervaringen met eco direct en security circle nederland?

Beste diewilik, tijger1 en die paar vaste reaguurders. uit uw reactie's blijkt dat u inhoudelijk totaal niets van de zaak eco direct/cosas verdes af weet. zaken die u noemt en als feit brengt, kloppen van geen kant (om het eenvoudig te houden als voorbeeld, de door u/jullie genoemde uitgekeerde percentages kloppen totaal niet). gelet op het aantal door jullie verstuurde reactie's/antwoorden op dit forum, behoren jullie kennelijk tot een groepje mensen die hiervan hun dagelijkse bezigheid hebben gemaakt. grappig en eigenijk alles zeggend is ook dat u/jullie allemaal onder vage pseudoniempjes reageren over de meest uiteenlopende onderwerpen, duizenden onderwerpen !!! stop met deze onzin en kwalijke praatjes. jullie zijn helemaal geen "mede-slachtoffer" maar eerder (ex-) medewerkers van eco direct c.s., danwel, zoals geconstateerd, een paar zure, vaste reaguurders op dit forum, die over ieder onderwerp wel een mening danwel een ervaring ermee hebben. dat er desondanks toch nog een paar mensen jullie verhaaltjes geloven is wel heel erg naïef. het is triest wat ons en vele anderen overkomen is en jullie het vele goede werk van security circle op deze manier in een kwaad daglicht proberen te stellen, zonder enig bewijs, maar gewoon klakkeloos her en der wat meningen neer plempen. kennissen van ons hebben juist door security circle vele duizenden euro's terug gekregen inzake dit faillissement, omdat ze er door hen op geattendeerd werden en verder kostenloos (!!) hiermee geholpen zijn.

p.s. wat trouwens ook heel erg opvalt, bij toeval reageerde ik op uw/jullie berichtjes van ruim 2 maanden (!!) geleden en binnen 24 uur (!!) als door een adder gebeten, reageren u/jullie, alsof het ge-orcestreerd is en ook nog eens in nagenoeg dezelfde bewoordingen.

nogmaals wij en met ons vele vrienden, familie en kennissen zijn heel blij met het werk wat security circle tot nog toe heeft verricht en met name ook die kennissen die juist door de activiteiten van security circle en hun verdere (kostenloze) hulp daarbij, alsnog duizenden euro's terug hebben kunnen krijgen.

eddy en sylvana.