Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 28-03-2018 13:49:21
Huishouden & Energie

Energie nota

Beste nel,

als die slimme meter pas enkele weken geleden is geplaatst, zal die met de jaarnota waarschijnlijk weinig van doen hebben. hebt u in het afgelopen jaar wellicht nieuwe apparatuur geplaatst, zoals een waterbed, plasma tv of iets dergelijks? trekt u alle stekkers uit de stopcontacten wanneer u die weekjes en weekendjes weg gaat?
het kan nuttig zijn om uw verbruik in de gaten te houden door dagelijks de stand te noteren en apparatuur één voor één een dagje uit het stopcontact te halen (of alles uit het stopcontact en juist één voor één inschakelen). zo krijgt u een goed inzicht van het verbruik per apparaat.

aan de rekening en het hogere voorschot valt helaas niets te doen, die zijn gebaseerd op verbruik uit het verleden en dat is niet meer terug te draaien.

sterkte en succes!