Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abnamro
abnamro - 29-03-2018 12:11:24
Geldzaken & Recht

Privacy bij abn

hallo josekind,

bankgegevens mogen wij zeker niet aan derden geven, tenzij hier een machtiging voor aanwezig is op de rekening. wij hebben hier strenge richtlijnen voor en streven deze na. als jij aangeeft dat dit bij jou niet is gebeurd, dan moeten we dit uiteraard gaan onderzoeken. zo'n uitspraak nemen we uiterst serieus.

je geeft zelf al aan contact te hebben met ons, maar je niet verder komt met ons. ons beleid is in zo'n geval, om onderzoek te doen naar de situatie. onze veiligheidsafdeling buigt zich dan over dit onderzoek en indien nodig treffen wij passende maatregelen. als je al contact met ons hebt gehad dan ga ik er vanuit dat dit onderzoek loopt.

als je er niet zeker van bent dat dit onderzoek loopt, dan kan ik je even bellen om dit voor je na te gaan. wij ontvangen dan graag je telefoonnummer via een privébericht en een tijdstip wanneer je bereikbaar bent tijdens kantooruren. ik mag inhoudelijk echter niets zeggen over de situatie en het onderzoek vanuit veiligheidsoogpunt. ik kan alleen voor je bevestigen of dit onderzoek wel of niet loopt, na de nodige verificatie. als het onderzoek al wel loopt, vragen wij je om dit af te wachten. je zult dan schriftelijk geinformeerd worden over het verloop van dit onderzoek.

janwalter
abn amro