Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
edwin7 - 29-03-2018 17:28:08
Geldzaken & Recht

App mobiel bankieren

Bedankt voor de reacties.

over het verhaaltje anwbcreditcard heb ik een email gestuurd maar nog geen antwoord gehad, het was geen spam, na inloggen direct een pop up om je telefoonnummer in te vullen zonder dat je deze pop up kunt wegklikken en je dus niet bij je gegevens kunt die alleen online beschikbaar zijn.

na nadere bestudering over de ing app blijkt de soep nog niet zo heet gegeten te worden als dat hij wordt opgediend, ook al probeert ing zoveel mogelijk klanten toch maar die app te laten downloaden door verwarring te zaaien dat de tan codes na 30 jaar gaan verdwijnen en mensen toch maar die app impuslief gaan downloaden omdat ze denken geen andere keus te hebben, wie ze binnen hebben kan niet meer terug natuurlijk, daarom houden ze ook op de achtergrond dat de tan codes nog tot eind dit jaar gebruikt kunnen worden en er daarna een alternatief komt.

https://community.consumentenbond.nl/geld-verzekeringen-6/ing-stopt-met-tan-codes-16269" target="_blank">https://community.consumentenbond.nl/geld-verzekeringen-6/ing-stopt-met-tan-codes-16269



u bent uitgelogd. speciaal voor u geselecteerd:






ing neemt afscheid van de tan-code

mobiel bevestigen wordt de standaard




na ruim 30 jaar gaat ing afscheid nemen van de tan-code. mobiel bevestigen met de app wordt de standaard. hoe dat werkt? vanuit het internetbankieren stapt u zo over naar de app en bevestigt u uw betaling. met uw zelf gekozen mobiele pincode of met uw vingerafdruk.


https://www.ing.nl/particulier/mobiel-en-internetbankieren/mobiel-bankieren-app/index.html?bid=000000908-004-l1-1&offertype=nba&oti=55-3174-41e2-8b7b-81&propcd=000000908-004" target="_blank"> download de app