Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Le
LeCorbeau - 09-04-2018 20:56:33
Geldzaken & Recht

Werksfeer

Ik heb dit zo een beetje zitten lezen en je kan een paar dingen doen, waarom wil je aardig gevonden worden dat je collega's met je omgaan?ten eerste niemand kan gedwongen worden om jou aardig te vinden of wie dan ook.je mag iemand of je mag hem/haar niet, is niks ergs aan. ten tweede wil je ergens gewaardeerd worden of niet zul je toch je plek moeten veroveren, hetzij door je inzet, hetzij door je persoonlijkheid.

in het dagelijks leven verwacht ik niks van wie dan ook,  zo ook niet op werk toen ik werkte. als je je ergens niet goed voelt of teveel, pak je biezen en ga weg, zelf door schade en schande wijs geworden, ben wie je bent, blijf vooral trouw aan jezelf,moeten ze je niet pak je spullen en moven! een mens brengt veel tijd op het werk door en ondanks dat werk misschien leuk is, zijn leuke collega's van groot belang wil je het daar kunnen volhouden. je kan jezelf ook teveel inbeelden dat ze je lelijk aankijken en zo ja,doe dan iets anders, blijft niet hangen, ga niet teveel zeuren waarom en hoe ze tegen je doen,moven!