Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 10-04-2018 13:37:14
Geldzaken & Recht

Interbank

Overdrijven is een kunst: strop om de hals? dan heeft u die er zelf omgelegd door destijds willens en wetens voor de lening met de rente te tekenen. verder zult u lang niet voldoende aflossen neem ik aan. en dan nu klagen? zou het dan allemaal aan die bank liggen?
zoals al is gezegd: bekijk de uitzending nog een keer. u bent nu op het forum en wij lossen de problemen van andermans schulden niet op. dwz ik doe dat in ieder geval niet.
kijk eens of u kunt bezuinigen, tips zijn op internet te vinden. en bekijk of u spullen kunt verkopen die u toch niet (meer) gebruikt. dat gebruiken voor aflossen, en bij een doorlopend krediet geen geld meer opnemen. eventueel extra gaan werken enz.
met bellen en mailen schiet het niet op, u kunt dan maar beter een afspraak met die bank maken.