Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 18-04-2018 12:37:20
Geldzaken & Recht

Valsheid in geschrifte belastingdienst

De post wordt in bundels verzonden bij de belastingdienst. niet voor elke brief loopt er iemand naar de brievenbus toe. het kan dus ook voorkomen dat een een brief er een paar dagen over doet om vanaf de printer naar de bak uitgaande post gaat. denk helemaal aan rond de feestdagen of in drukke periodes.
wat gebeurd er als er op de dag van vandaag de datum komt en de post is een week onderweg? precies, uw bezwaartermijn wordt verkort. om dat te voorkomen wordt een latere datum in de brief gezet.

uw vergelijk met het huis klopt ook niet. u tekend op een bepaalde datum, maar met ingang vanaf een bepaalde datum. zo doet de belastingdienst het ook. de brief wordt nu gemaakt en vanaf een bepaalde datum heeft u nog een periode om te reageren.