Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hawo - 18-04-2018 19:49:14
Huishouden & Energie

Huismerk energie

Ter completering van het verhaal kreeg ik voorafgaand aan bovenstaande e-mail eerst nog deze e-mailtekst, die ik moest bevestigen door te klikken op " klik op deze link ....".

de tekst van dat mailtje;


bevestig uw aanvraag

geachte heer wolf,


hartelijk dank voor een prettig gesprek en uw aanvraag voor het leveren van huismerk energie energie. in deze mail ontvangt u van ons een overzicht van de gemaakte afspraken, uw persoonlijke gegevens en alle informatie die hoort bij uw offerte.


uw aanvraag

u kunt ..... de aanvragen voor uw adres bekijken.


voorwaarden




hoe rond ik mijn aanvraag af?

als u akkoord bent met de ingevulde gegevens, de overeengekomen producten, tarieven en voorwaarden die bij de overeenkomst horen, dan kunt u onderstaande link gebruiken om uw aanvraag te bevestigen.

" klik op deze link ...."


nog vragen?

indien u uw aanvraag wilt annuleren kan dit kosteloos binnen 14 kalenderdagen na de bevestiging van uw aanvraag. u kunt uw aanvraag telefonisch of per e-mail annuleren of via de modelinstructie voor herroeping in de voorwaarden van het contract. indien u nog vragen heeft kunt u ons bereiken op via telefoonnummer 0180743256, of per e-mail via info@nederlandschebesparingsunie.nl.


met vriendelijke groet,


nederlandsche besparings unie

####

moet ik mij zorgen maken of actie ondernemen?

met vriendelijke groet,

harry wolf