Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 19-04-2018 07:42:20
Auto & Vervoer

Strafblad auto verzekering

@diewilik , 

auto verzekeren op naam van iemand anders . 


het is géén oplossing om je eigen auto te laten verzekeren door een vriend of familielid. de verzekeraar ziet dit als fraude. je bent als eigenaar van de auto namelijk https://www.lastenvrij.nl/autoverzekering/faq/is-het-verplicht-om-een-auto-te-verzekeren/" target="_blank">verplicht om je eigen auto te verzekeren.


wanneer je probeert https://www.lastenvrij.nl/autoverzekering/afsluiten/voor-iemand-anders/" target="_blank">de auto te verzekeren op naam van iemand anders, kun je nog verder in de problemen komen. eventuele schades worden niet uitbetaald en de verzekeraar kan een evr-melding achter je naam plaatsen. door deze melding wordt het nóg moeilijker om een auto te verzekeren. 

https://www.lastenvrij.nl/autoverzekering/faq/autoverzekering-afsluiten-met-strafblad-kan-dat/" target="_blank">https://www.lastenvrij.nl/autoverzekering/faq/autoverzekering-afsluiten-met-strafblad-kan-dat/  



door diewilik - 19 apr. 2018 om 00:53 
3272 antwoorden / 20 vragen

0

 



tja,  als  je alles vtv wist.  hoe klein of stom je fout ook was je krijgt nu 8 jaar extra straf waar je niet onderuit kan komen. tenzij je kan verzekeren op naam van bijv ouders of familie.