Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 21-04-2018 17:39:28
Geldzaken & Recht

Hoe kom ik aan een goedkopere huurwoning

wie dit bedacht heeft daar in den haag weet ik niet maar die zou zelf eens een keer moeten ruilen met mij zodat hij erachter komt wat het leven werkelijk kost! 

heeft u zich hierover ooit druk gemaakt toen u nog betaald werk had, zeer zeker weten van niet !!

er zijn genoeg mensen die al jaren en jaren in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten zoals u die nu en pas sinds kort ervaart.
voor een sociale huurwoning kunt u aansluiten achter in de rij en in sommige gemeenten is die wachtrij langer dan 10 jaren of u moet al jaren en jaren ingeschreven zijn.
dus niet klagen, maar de t......g naar de nering zetten, m.a.w. uw uitgaven patroon "drastisch" aanpassen aan uw nieuwe inkomsten en solliciteren. er is momenteel een gigantisch tekort aan mensen die "graag" willen werken en daarvan zult u er toch zeker ook één zijn.