Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 22-04-2018 17:47:01
Winkels & Webshops

Is deze www.staotjeum.nl betrouwbaar

@natascha ...

we zijn het inmiddels een beetje zat, om steeds weer te moeten onderzoeken wat er met al die 'ráre' schoenenwebsites aan de hand is. de meeste vraagstellers lijken hierover ergens iets op facebook gelezen te hebben ... gooit fb eruit en ga op zoek naar fysieke schoenenwinkels of een normale website.

rare namen zijn vaak door chinezen overgenomen websites, zoals de uwe misschien van een carnavalsvereniging. de prijzen kloppen nooit (maar het zal uw drive zijn) en de taal is géén zuiver nederlands. contactadres en kvk-nr. ontbreken. komen er tòch schoenen, dan is het vaak een verkeerde maat of kleur en omdat de meeste 'merkschoenen' fake-merken zijn krijgt u nog, naast de invoerrechten een extra boete. terugsturen en geld terug gaat evenzo 'gemakkelijk' als chinees willen leren spreken.

heeft u nog vragen? ik ben niet meer thuis! 我不再在家