Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 22-04-2018 22:14:20
Garantie & Verzekeringen

Schade keuken huurwoning na lekkage

Heeft helemaal niet met een cynische reactie van doen. eerst begint u te vertellen dat zij de lekkage direct aan de verhuurder gemeld heeft. en dat u meteen het water afgesloten heeft.

dat er bij een lekkage aan een kraan rond dat kraangat  een bobbel kan ontstaan wegens verzadiging door die lekkage ok, dat kan. maar meerdere bobbels in dat blad? hoelang heeft het dan al niet gelekt? geen water in de kastjes? nee, dat water is naar de voorkant gestroomd en heeft nu de deurtjes verzadigd. 

maar dan beweert u dat van vier kastdeurtjes, die dus naast elkaar zitten de laklaag loslaat door die lekkage. 

sorry, maar dat vind ik dus een compleet ongeloofwaardig verhaal. en mocht deze gekkigheid inderdaad gebeurd zijn, dan nog zijn de kosten voor uw kennis, want dan zou het maanden en maanden gelekt moeten hebben. en logischerwijze gaat de verhuurder niet in dat verhaal mee. 

mijn advies heb ik al gegeven. koop vier deurtjes en een blad bij ikea, is uw kennis voor een koopje klaar. als de huisbaas dat moet vervangen kost het vier keer zoveel. 

als u alleen wilt horen, dat de huisbaas dat op zijn kosten moet doen, tja, dan houdt het op.