Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Beps
Beps - 23-04-2018 13:51:17
Computers & Telefonie

Hotmail

Hotmail is bijna zo oud als de weg naar kralingen. als jij die nog hebt, net als ik trouwens, dan ben je een van de eerste geweest om daar een account te hebben.

dus eigenlijk vind ik je vragen naar een bekende weg, vooral omdat hotmail alleen bestaat met een inlog en tegenwoordig dus "outlook" heet en daarvoor "live" en zo had je dus best kunnen weten dat dit totaal overbodig is om te vragen of dit legitiem is. nee natuurlijk hoef jij niets te tonen, als er al iets gevraagd wordt dan sturen ze naar een ander opgegeven e-mailadres of je telefoon een code en dat is wel tegenwoordig de gang van zaken, ik heb dit ook laatst gedaan. even de code erin en je kunt weer door, geen paspoort of creditcard nodig.