Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 23-04-2018 14:09:07
Computers & Telefonie

Warm moederbord

Aanvullend: betreft het een pc, dan is de oorzaak meestal een kwestie van stof. te verhelpen, als al gesteld door kast verwijderen en zorgvuldig stofzuigen. uiteraard afgeschakeld van electra.

een andere oorzaak kan zijn dat de pc niet voldoende ruimte heeft (bij lucht in- uitlaat en dat laatste is meestal het probleem met laptops. van laptops is de ventilatieruimte veel beperkter maar is het dan vooral de harde (hdd) schijf die de warmte veroorzaakt. daardoor kan zowel de hdd beschadigd raken maar ook evt. andere onderdelen. bij een laptop is de beste manier om dit probleem te vermijden het vervangen van de gdd door een ssd schijf (dat laatste kan ook bij een desktop)..