Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 23-04-2018 17:48:59
Winkels & Webshops

Goede airco

Leuk zo'n verrijbare aico, maar weet wel dat die aparaten veel herrie produceren omdat het koelgedeelte en de ventilator in het apparaat zelf zit en het apparaat dus binnenskamers staat en alleen maar de warme lucht naar buiten wordt geblazen.
deze apparaten maken zoveel kabaal dat bij het gebruik in de slaapkamer het slapen onmogelijk zal blijken te zijn, zelfs het gebruik van oordoppen is onvoldoende.
om toch te kunnen slapen zet men dan het apparaat maar uit en binnen 10/15 minuten is het er weer net zo warm als voor het apparaat werdt aangezet.
wilt u een mobiel apparaat dan moet u er een nemen waarvan de koelunit buiten kan worden gezet en alleen het ventilator gedeelte binnen staat, dan is slapen misschien nog wel te doen.
maar uw budget zal de koop van een goede kwaliteit mobiele airco met buitenunit in de weg staan.