Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-04-2018 15:28:32
Huishouden & Energie

Gasloos warm water??

Goedemiddag, ik weet niet waar u de info heeft gezocht die u noemt maar hoe dan ook is het zo dat iedere meterkast geschit zou moeten zijn voor het hebben van een electrisch water verwarmingstoestel, electrische boiler.

als u het warme water wenst te benutten voor o.a. douchen dan kan dat niet zo maar op de manier die u voor ogen heeft als bij een gasgeyser.
zo dat wel het gevalzou zijn dan zou u inderdaad een gigaverwarmingsapparaat nodig hebben. de variant is het aanschaffen van een kleine gootsteenboiler voor warmwater in bijv. uw keuken maar u kunt ook altijd een grotere boiler aanschaffen met een tijdschakelaar die vroegtijdig het water dat u nodig heeft op de gewenste temperatuur brengt. dan geldt wel: op is op.