Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerry1969
Gerry1969 - 24-04-2018 17:02:07
Garantie & Verzekeringen

Onacceptabel acceptatie beleid verzekeraars.

men kan ook niet meer dan 5 jaar terugkijken. ik vraag mij tevens af of dit niet in strijd is met de privacywet.

u heeft liever dat ze 42 jaar terug kunnen kijken, nou dan zijn ineens heel veel nederlanders en medelanders niet meer te verzekeren.
u hoeft zich niet te verzekeren, u heeft in 42 jaar tijd meer premie betaalt als het uitgekeerde bedrag van € 3155, kortom u had geld overgehouden als u niet was verzekerd.
ik heb sowieso geen inboedelverzekering, zonde geld, ze keren ondanks dat je voor € 100.000 verzekerd zou zijn slechts dagwaardes uit in de meeste gevallen.

autoschades idem dito, tot een bedrag van € 1500 kun je de schade beter zelf betalen, want no claim bescherming betekent ook dat u vast zit aan deze maatschappij, uw korting blijft hetzelfde maar uw schadevrije jaren verdampen, overstap[pen lukt dan niet meer.