Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 24-04-2018 21:58:08
Huishouden & Energie

Gasloos warm water??

Die boilerstand van de cv ketel heeft wel degelijk nut. gebruikt u die niet, en u heeft de ketel boven hangen, moet er behoorlijk wat  water wegstromen alvorens de ketel is opgestart en u beneden warm water heeft. met ingeschakelde boiler heeft u vrij snel warm water wat minder afkoelt tijdens het opstarten van de ketel. of u dus echt gas bespaart betwijfel ik omdat de ketel langer brandt alvorens u beneden warm water heeft.  daarbij verspild u ook nog onnodig een hoop water en is het extra gasverbruik nog geen kub. per 24 uur. overigens kunt u het zo instellen dat de boilerstand in de nachturen is uitgeschakeld.

mede door die zuinige "geiser" stand van een cv ketel is mijn energie verbruik nu slechts e 60,- per maand.

dit is dus kolder, het verbruik is geheel afhankelijk van de (buiten)temperatuur om de woning te verwarmen plus de hoeveelheid warmwater gebruik. en dat kan per maand behoorlijk verschillen. is die € 60,- het maandelijks voorschot wat u betaald zou ik met de jaarafrekening maar rekenen op een mogelijk fikse bijbetaling.