Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chrislove - 24-04-2018 23:44:53
Winkels & Webshops

Incasso buro business collect

Mijn moeder kreeg vorige week een telefoontje van deze incassobureau. zij werd op een onduidelijke manier erop attent gemaakt dat ze een bedrag van 210 euro moets betalen voor iets uit 2016, waar ze zelfs niets van wist. ze moest haar antwoorden via een bandje inspreken. ze werd hierdoor overvallen, en begon aan zichzelf te twijfelen. daarna ontving ze een knullig opgezette mail na aanleiding van het telefoontje waarin ze werd gesommeerd het bedrag over te maken. vanmiddag stond ze op het punt van betalen, maar toen ze het rekeningnummer moest invulllen, kreeg ze een naar onderbuikgevoel. niet geheel onterecht.ze zitten in amsterdam, maar hebben geen nederlandse iban. wel een ellenlang nummer van een bankrekening afkomstig uit litouwen. ze kreeg deze informatie toen ze haar eigen bank had gebeld.
ik heb haar gezegd niet te betalen, en ben meteen gaan spitten. dat bleek niet eens nodig toen ik de naam van dit incassobureau in tikte. overal klachten op verschillende websites. ik wist genoeg.
vanavond heb ik uit haar naam een uitgebreide melding gedaan bij de fraudehelpdesk.
ben benieuwd wat daar uitkomt