Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 25-04-2018 00:10:14
Computers & Telefonie

Waarom kunnen sms oplichters gewoon door blijven gaan?

Een sms dienst gaat men aan door zich ergens aan te melden. dus als u nergens uw mobiele nummer doorgeeft zal er niets gebeuren. zo lang u ook weg blijft van dubieuze zaken gaat er ook niets mis.

ook niet netjes dat u gaat gokken wie er achter zit. u zegt waarschijnlijk en noemt een naam. de schade die u hiermee een persoon kan aandoen is wel duurder dan een smsdienst.

en honderden gedupeerde? zelden dat hier nog een topic hierover geopend wordt. en in bijna alle gevallen gaat het om een dienst die zelf aangegaan is door niet op te letten. ik ga het niet voor u doen, maar er zijn zat middelen te vinden hoe je kan inzien of je aangemeld meld bij een dienst en hoe je kan opzeggen.