Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 25-04-2018 01:01:24
Huishouden & Energie

Valsheid in geschrifte en oplichting energie contract via "tussenpersoon" tarief coach

Voor een reactie van kassa kunt u beter naar kassa schrijven, zie onderaan deze pagina. maar kassa is niet voor ondernemers, dus zal er niets mee doen..
misschien kunt u iets met de website voor ondernemers: higherlevel.nl
ik zou in ieder geval dergelijke zaken niet telefonisch maar schriftelijk afhandelen. er lijken mensen te zijn die zomaar menen ernergiecontracten af te kunnen sluiten voor uw stichting. misschien "voor de lol" of om andere minder plesante redenen.
in ieder geval zal alleen het bestuur of een gemachtigde van uw stichting bevoegd zijn om contracten af te sluiten en zal in het huishoudelijk reglement of de statuten te lezen zijn wat voor soort contracten.
lees ook hier (klik op de rode regel): https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/achtergrondartikelen/detail/ongewenste-energiecontracten-inhoofdzaak-reactie-total-gas-power-nederland/" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/achtergrondartikelen/detail/ongewenste-energiecontracten-inhoofdzaak-reactie-total-gas-power-nederland/