Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 25-04-2018 16:55:15
Geldzaken & Recht

Mag je achteraf de zaalhuur verdubbelen en koffie/thee in rekening brengen?

Wat betreft plastic bekers. u zit wel wijs te doen, maar mocht u het niet weten, maar er zijn gewoon plastic bekers die je kunt afwassen, dus zelf kunt meenemen. dat is handiger dan porcelein meenemen.
u kunt ook kopjes/mokken meenemen zoals al gezegd, al dan niet van plastic. ik vind het overigens nogal vrijpostig - voorzichtig uitgedrukt - om zomaar de faciliteiten en spullen te gebruiken en daarvoor niet te willen betalen. zie ook de reactie van @tijger1.
dat er vrijwilligers werken doet niets ter zake en gaat u eigenlijk niets aan. de exploitatie etc. van de zaal enz. enz. zal moeten worden betaald. nergens is het mogelijk om een zaal  te huren, van alles mee te nemen, faciliteiten te gebruiken maar er geen consumpties te gebruiken en te betalen. 
u geeft overigens geen antwoord op mijn vragen. waarom niet?
als u een toon tegen de mensen van dat buurthuis heeft zoals hier, is uw langste tijd daar misschien wel inmiddels geweest.
het lijkt alsof u maar doet wat u uitkomt en als u gestopt wordt dat de rapen gaar zijn. naar mijn indruk wilt helemaal nergens voor betalen eigenlijk.
op die manier zult u altijd aan het kortste eind trekken. wie gebruikt zomaar andersmans aardewerk/serviesgoed?
ik begrijp ook niet waarom u niet eerst uw "probleem" heeft voorgelegd waar het antwoord gegeven kan worden en dat zal de beheerder van die zaal zijn. en als die zaal zwaar gesubsidieerd wordt mogelijk bij de gemeente.