Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
louisda - 25-04-2018 16:59:31
Winkels & Webshops

Goede airco

Een goede airco voor minder dan €400 is er misschien wel, maar er moet echt altijd een slang naar buiten worden gevoerd. alleen het bakje met het opgevangen water legen i.p.v. een slang die de warme lucht afvoert, is beslist onzin.
de afvoerslang zélf wordt al behoorlijk warm en de lucht die moet worden afgevoerd, is zo’n 35 graden. die wordt, zonder afvoer, dan dus de te koelen ruimte ingeblazen en dan werkt de airco als verwarming.
de enige mogelijkheid is de airco overdag aan te zetten, de slang de warme lucht laten afvoeren en als u naar bed gaat, de airco uitzetten en het afvoergat dichten of het raam dichtdoen.
het is dan best even aangenaam, maar binnen een kwartier is de temperatuur al weer flink hoger. snel inslapen is dus gewenst.
het beste advies is echt een (weliswaar flink wat duurdere) échte airco met een aparte binnen- en buitenunit te (laten) installeren.