Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Henkboos - 26-04-2018 15:36:53
Computers & Telefonie

Hotmail

Het gaat om de nieuwe avg wet. microsoft gooit alle mailadressen op slot van kinderen ( en volwassenen die een verkeerde geboortedatum gelogen hebben). het is geen fishing, want ik heb  microsoft zelf ingetoetst. ik loop tegen de zestig en heb mijn account vijftien jaar. mijn ouders zijn al lang dood dus die kan ik niet vragen om toestemming. je moet een creditcardnummer doorgeven of een foto van je identiteitskaart. om te communiceren moet je een nieuw account aanmaken (wat zonder verificatie kan!). wel een geboortedatum intypen uit de vorige eeuw.
microsoft gebruikt de nieuwe privacy wetgeving om meer gegevens binnen te halen . al mijn bestanden staan op hun cloud en daar kom ik niet meer bij.